VrijheidSite9

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Ervaringen

Ik vond de sessie in het begin niet gemakkelijk, heel confronterend en zelfs pijnlijk. Geleidelijk aan echter werd het confortabeler, en hoewel heel emotioneel, ook bevrijdend ! En bij mij was het mooie dat ik na al die moeilijke emoties ineens toch een sterk lichtpunt ervaarde, zelf echt het beeld van mezelf in de stralende zon, wat hoop geeft en waar ik me nu probeer aan recht te trekken.

Dus al bij al enorm de moeite om eens te proberen "
A uit S

Ik vond het in het begin moeilijk, maar ben blij dat ik heb doorgezet. De herontdekking van mijn innerlijke kind zorgde voor het loskomen van veel emoties, waardoor een aantal dingen weer een plaats konden krijgen in mijn leven.
J uit B

Ik heb enorm genoten van de benadering van Yves: rechttoe rechtaan, en alles volgens een strict schema. Een geleide introspectie die je laag na laag dichter brengt bij je ware kern."
D uit B


Ik vertrouw ten volle op de begeleiding van Yves. Hierdoor kan ik mijn denken helemaal los laten, waardoor mijn innerlijk weten telkens weer de kans krijgt zich meer en meer te tonen. Hierdoor ontstaan vaak zeer interessante inzichten die me dagelijks een dankbare steun en hulp zijn.

L uit H

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu